Nederlands English Français Deutsch
Tools

Nederlandse versie van Bicycle facility

Published on 19 May 2021 16:10 (388 times viewed) 3Comments

Inmiddels is het jaren geleden dat we een aantal berichten hebben gepubliceerd naar de Warringtons bicycle "facility" of the month. Een bekende vrij hilarische nieuwsbron die de meest waanzinnige fietsinfra structuur ontwerpen liet zien. Inmiddels zijn we die tijd mogelijk ontgroeid.... zou je denken. Totdat je langs deze leuke nederlandse twitterpagina komt.

Helaas zijn de engelse berichten van Facility of the month niet meer actueel, maar een leuk beeld ervan is hier te lezen in een terugblik. Werkelijk hilarisch om te zien en in het archief te bekijken. Voor een regenachtige dag zeg maar.

Redactie

Comments (3)

CV

Onze (NL) premier heeft al wel eens gezegd dat mensen meer zelf moesten doen. Net zoals in Amerika zelf de omgevallen boom van de weg slepen in plaats van de gemeente bellen. Bij de situatie zoals op de foto bij dit artikel even met de accuslijptol langs gaan valt daar ook wel onder lijkt me.

Je kunt ook naar de gemeente mailen en aanbieden dat te doen. Mijn ervaring is dat dat effectiever is dan alleen melden...

Ik heb bij een zekere gemeente een hele lading dingen herhaaldelijk gemeld. Bij één paaltje heb ik "aangeboden" het zelf te doen... dat is vooralsnog het enige punt dat ze opgelost hebben. Paaltje is weggehaald, bodemplaat idem en het gat met asfalt (!) dichtgemaakt keurig dichtgemaakt.

CV, 19 May 2021 18:10, modified at 19 May 2021 18:10

Ssas.Scherrenberg

Het doet mij denken aan de Waaldijk bij Nijmegen als het hek dicht is!
https://goo.gl/maps/QoZyE5AjUvVXQAP28

Ssas.Scherrenberg, 21 May 2021 12:02

avatar

Ja, dat hek op de waaldijk is 9 van de 10 keer op slot. Je moet je velomobiel er overheen tillen met de hulp van derden. Dat "handige" poortje werkt alleen voor fietsers. En dan hebben ze ook nog eens de berm afgesloten. Aan de westkant van Nijmegen op diezelfde dijk staat ook een hek, twee eigenlijk waar je tussendoor moet slalommen. Je moet er wel voor uit je fiets klimmen, maar je kunt er in principe wel door.

RGerritsen, 21 May 2021 13:33

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net