HPV Wereldkampioenschappen uitgesteld naar 2021

Gepubliceerd op

De coronacrisis en bijbehorende overheidsmaatregelen halen een streep door de in juli geplande HPV Wereldkampioenschappen, die tijdens Cycle Vision/A race in the park zouden worden gehouden. Het evenement wordt uitgesteld naar begin juli 2021.

We hebben al even aan het idee kunnen wennen dat het misschien allemaal niet door gaat, en we hebben grote uitgaven voor ons uitgeschoven. De financiële schade is daardoor zeer gering. Organisatorisch gezien hebben we veel werk verzet en relaties gesmeed met vele partners. Door alles naar volgend jaar uit te stellen gaat dit werk niet verloren. We hopen dat ook deelnemers die reeds accomodatie geboekt hadden dit kunnen doorschuiven.

Cycle Vision en A race in the Park vinden om het jaar in Amsterdam en Meppen plaats. Dit ritme verschuift nu: 2021 Amsterdam, 2022 Meppen.

We kijken de situatie nog even aan, mochten er tegen de verwachting in grote sprongen vooruit worden gemaakt, dan zijn we voornemens om toch nog een eendaagse wedstrijd te organiseren in Spaarnwoude op zondag 19 juli.

Reacties

Pat007 op wo 29 apr 2020 om 13:41

Thank you for your organization.
I plan to participate.
I hope I could come by bike from the south of France.

Wear yourself well.
Patricia.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.