Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

WK Ligfietsen 2020 in Nederland, schrijf je alvast in!

Published on 18 December 2019 22:52, edited on 18 December 2019 22:55 (685 times viewed) 0Comments

Voor wie het nog niet in een van de vrijdagberichten had gelezen: het WK Ligfietsen komt in 2020 naar Nederland in het weekend van 17-20 juli, als onderdeel van het gecombineerde evenement Cycle Vision / A race in the park. Aan het programma wordt gewerkt, maar vast staat dat de races plaatsvinden op de wielerbanen van Sloten en Spaarnwoude. Meld je alvast aan in de voorinschrijving!

Voor aankondigingen omtrent de WK's is al enkele jaren een publieke facebook pagina actief, en daarvan hebben ook wij gebruik gemaakt om de internationale deelnemers op de hoogte te stellen.
De ervaring leert dat het nog wat tijd zal kosten om het definitieve programma vast te stellen, terwijl de deelnemers en wij zelf graag willen zien wie er allemaal komt. Daarom hebben we een voorinschrijving geopend. Als je je daar (gratis) inschrijft ontvang je later een uitnodiging voor de definitieve (betaalde) inschrijving. Op die pagina zie je ook welke onderdelen van het programma al min of meer vast staan, zoals de 1-uurs tijdrit in Sloten op zaterdagochtend, de criteria in Spaarnwoude op zaterdagmiddag, de gecombineerde 6/3-uursrace op zondag, en de aandacht voor kinderactiviteiten. Gezien de internationale deelname is de voorinschrijving in het Engels.

Kopfoto: hommage aan het Cycle Vision 2016 verslag van Paul van Roekel.

Redactie

Comments (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net