Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

Homepages van ligfietsers

Published on 12 February 2003 00:00 (89 times viewed) 0Comments

Een derde aflevering in de serie homepages van ligfietsers.

Allereerst een kopie van twee belgische fietsers, kopie van de site www.hpv.be http://users.pandora.be/wimwendie/fiets/indexfiets.html met een heel leuk verzorgd stuk over de geschiedenis.

Verder bevat http://www.liekensk.bewoner.antwerpen.be/ligfiets/index.html
een leuk reisverslag, als je op een etappe klikt krijg je een verhaal, zo wordt een reisverslag absoluut leesbaar.

Onlangs werd een stukje over een stoelhoes toegevoegd, steeds meer mensen hebben hun eigen website met leuke en goed oplossingen http://www.geocities.com/bensiebers/ Zijn ervaring staat op http://www.ligfiets.net/fietsen/type.php3?id=148#id569

In de tussentijd zijn wat homepages toegevoegd in het fotoboek, waaronder http://members.chello.nl/aberge2/ met een leuk stuk over forenzen. Hierin worden een aantal redenen genoemd om toch eens de auto te laten staan.

Verder geeft Fokke een leuke oplossing voor een cadansmeter op je fiets http://www.xs4all.nl/~fokstra/fokke.htm
(http://www.xs4all.nl/~fokstra/kadansmeter.htm) tip: op een ligfiets is vaak de kabel voor de cadansmeter te kort, heb je een alleweder probeer dan op het einde van de trapper de gever te monteren en in de buurt van je wielkast de opnemer.

Het eerdere bericht over homepages van ligfietsers (inclusief de link naar een voorgaand bericht) is te vinden http://www.ligfiets.net/nieuws/bericht.php3?id=550&volledig=1

Redactie

Comments (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net