Nederlands English Français Deutsch
Tools

CycleVision 2017: Inschrijving geopend

Published on 11 May 2017 16:00, edited on 17 May 2017 10:58 (1168 times viewed) 0Comments

Registration for the races is now open. The program is available in English as a Google Calendar. Also in English, the scheme for points and prizes.

We richten ons op drie doelgroepen, de wedstrijdrijders, de treffengangers, en aspirant ligfietsen. Daarnaast hebben we enkele tientallen vrijwilligers nodig.

Wedstrijdrijders

Het wedstrijdprogramma is nagenoeg gelijk aan dat van vorig jaar, met opnieuw een 6-uursrace, maar dit keer wordt de uitslag daarvan niet gekoppeld aan de 3-uurs. Wel rijd je de eerste 3 uur samen. Schrijf je hier in.

Treffengangers

Het zomertreffenprogramma bestaat uit een toertocht op zondag, een kinderrace, lezingen en productpresentaties. Dit alles met een slag om de arm, en dat heeft te maken met de herstart die het organiserend comité moest maken, waarna we eerst alle aandacht hebben gegeven aan het wedstrijdprogramma. De inschrijving voor kamperen en maaltijden is onderdeel van de wedstrijdinschrijving.

Aspirant ligfietsers

Er is op Cycle Vision geen officieel ligfiets probeerparcours, maar er zijn veel bezoekers die je graag wegwijs willen maken in het wereldje en een proefrit kunnen laten maken. Om dit te ondersteunen kun je je aanmelden voor een rondleiding. Wij koppelen je dan aan een vrijwilliger, die je per email of WhatsApp zal benaderen. De inschrijving hiervoor start op 18 mei.

CycleVision komt dit jaar twee weken na het WK in Mannheim, en we hopen dat we de kampioenen van die wedstrijd in Amsterdam kunnen verwelkomen.

Vrijwilligers

Cycle Vision heeft tientallen vrijwilligers nodig om de races en treffen activiteiten gestroomlijnd te laten verlopen. Informatie hiervoor komt op een aparte pagina die vanaf 14 mei zichtbaar is.

Redactie

Comments (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net