Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

Fietsen voor grootouders en andere gezellige mensen

Published on 25 August 2016 21:52, edited on 09 September 2016 08:48 (387 times viewed) 1Comments

Urgenda nodigt iedereen uit om 6-9 september mee te fietsen voor het klimaat. Dat laat Rob Hebbes zich geen twee keer zeggen, en pakt z'n ligfietstandem. Wie fietst er (een stukje) mee?

Over twee weken organiseert de stichting Grootouders voor het klimaat een fietstocht, waarbij iedereen wordt uitgenodigd mee te fietsen (er worden veel stations aangedaan). 70 km is tenslotte voor de meeste mensen geen sinecure.

Rob vindt die afstand geen probleem, zelfs niet als hij voor twee moet fietsen. Hij neemt zijn ligfietstandem mee, en nodigt iedereen uit om een stukje achterop bij hem mee te fietsen (voor de grootouder generatie zingt hij misschien ook nog wel "Spring maar achterop" om uit te leggen wat de bedoeling is).
Hij gaat alle dagen fietsen, en alle projecten onderweg bezoeken. Deels uit interesse voor het onderwerp, maar zo laten zien hoe relaxt, energiezuinig en comfortabel ligfietsen is, dat is zijn geheime agenda. Misschien als we het goed via Facebook kunnen delen, minder geheim.

Zijn er ligfietsers die ook dit tempo kunnen bijhouden? En het gezellig vinden in zo'n groep mee te fietsen? Hoe meer fietsen we kunnen laten zien, hoe positiever de boodschap is.
Inschrijven via het item op ligfiets.net. Of mail even met Rob waar je wilt aansluiten of afhaken.

Redactie

Comments (1)

Maaaike

Achterop, achter Rob!

Oja, heeft iemand die columniste van een paar weken geleden al getipt?

Maaaike, 30 Aug 2016 23:30, modified at 30 Aug 2016 23:40

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net