Velomobile seminar en velomobiel toertocht

Gepubliceerd op

Het “7th international velomobile seminar” en het bijbehorende treffen komt steeds dichterbij.

Aanstaande vrijdag is het “7th international velomobile seminar”. Het programma is gevarieerd, met een combinatie van techniek, sociale aspecten en infrastructuur. De drie pilaren van fiets- en velomobielgebruik worden hier bij elkaar gebracht: fiets, fietser en een goed fietspad. Inschrijven voor het seminar kan via de agenda.

Naast de lezingen op het seminar staat er nog een groot feest op stapel. Allereerst is er een treffen. Dit bestaat uit verschillende delen. In verband met de logistiek moet je je hiervoor vooraf inschrijven.
    [*]Overnachtingen op camping “Wisentbos” met ontbijt
    [*]Op vrijdagavond is er een barbecue, voorafgaand aan het feest. Voor de barbecue moet je je inschrijven in verband met de bestellingen.
    [*]’s Avonds vanaf 20:00 is er een groot feest. Het feest is vrij toegankelijk en wordt aangeboden door velomobiel.nl ter gelegenheid van de 10 miljoenste (geregistreerde) kilometer in hun fietsen.

    [*]Op zaterdag is de toertocht. Er is een lunch geregeld in het museum van Schokland, en hiervoor vragen we een bijdrage van € 15. Vooraf opgeven is prettig, maar niet strikt noodzakelijk.
    [*]Op zaterdag komen we rond 17:00 weer terug in Dronten. Om 18:30 wordt een pasta-maaltijd geserveerd op de camping. Hiervoor is opgeven vooraf noodzakelijk in verband met de voorbereidingen.

Reacties

MaartenSneep op ma 03 sep 2012 om 20:53

Als je je voor dinsdagavond 4 september 22:00 opgeeft voor het seminar, dan ligt er een persoonlijk naambordje voor je klaar. Daarna zal je het moeten doen met een handgeschreven exemplaar.

Ook is het mogelijk om op vrijdag contant af te rekenen.

Maarten, namens de organisatie

RobvandenAkker op do 06 sep 2012 om 10:29

Op BNR Nieuwsradio (Paul van Liempt) hoorde ik zojuist een interview met Jos Sluijsmans, naar aanleiding van het Velomobiel Seminar.

Later vast ook digitaal te beluisteren.

http://www.bnr.nl/programma/bnrpaulvanliempt/379429-1209/bnr-paul-van-liempt-coffeeshops-ligfietsen-en-financieel-talent?s_cid=HUD

TeJayLigFts op do 06 sep 2012 om 13:19

Hier is de link naar BNR. Start na 35 sec.

Arjan_V op zo 09 sep 2012 om 16:57

Ik heb wat foto's op Picasa gezet van het Seminar, zie:
https://picasaweb.google.com/109341728443001081116/VelomobileSeminar2012?authuser=0&feat=directlink

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.