Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

Oliebollentocht 2011

Published on 24 October 2011 14:25, edited on 25 October 2011 15:53 (966 times viewed) 2Comments

De traditionele Oliebollentocht staat weer op de agenda! In een van de meest velomobieldichte provincies van Nederland. De organisatie hoopt dan ook op een recordaantal deelnemers, niet in de laatste plaats omdat er getracht wordt om de "Officieel Langste Stoet Velomobielen" te maken.

De locatie is gekozen in Schermerhorn, vlakbij Alkmaar. De organisatie schreef ons : "De Oliebollentocht 2011 komt eraan. Dit jaar is de startplaats Schermerhorn NH. De locatie is daarvoor optimaal, veel parkeerruimte, plaats om zelfs te overnachten, de oliebollen worden ter plaatse gebakken, en een mooi parcours door de polders de Schermer en de Beemster. Mooie groepsfoto locatie. Ook willen we op 28 december een officieel Langste Stoet Velomobielen vestigen.
Groeten namens de organisatie. Kees van Hattem."

Het wordt dus een bijzonder gebeuren op een inmiddels beproefde locatie. Want het Noordelijk Velomobieltreffen is er ook al een paar jaar gehouden.
Meer en actuele info staat in de agenda van ligfiets.net. Uiteraard kun je je ook inschrijven, dat is wel handig, want de organisatie weet dan met hoeveel rijders ze rekening kunnen houden.

Het lijkt erop dat ook een bijdrage in vrijwilligerswerk kan worden gegeven, zo blijkt uit de oproep op de blog van Kees.

Redactie

Comments (2)

avatar

Eh, "geprobeerd wordt te maken" ?

MichielAdriaan, 25 Oct 2011 12:34

jack

Interessant, de historie van de oliebollentocht in Noord-Holland in het verslag op de blog van Kees over het verslag van de bijeenkomst van de organisatie

jack, 30 Oct 2011 18:54

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net