Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

Velomobiel.nl breekt productierecord

Published on 02 February 2011 12:47, edited on 02 February 2011 12:51 (2028 times viewed) 4Comments

De lange wachtlijsten voor de Quest en Strada lijken voorbij. Als je snel een fiets wilt kan dat zelfs deze maand nog!

Velomobiel.nl komt naar buiten met dit heugelijke nieuws, de wachttijd van soms 2 jaar lijkt nu voorbij. Een mooie opsteker voor de enthousiasten van Velomobielen!

Misschien leuk om daarbij te vermelden is dat de lijst met kilometerstanden van de gebruikers van de fietsen inmiddels de 10 miljoen geregistreerde kilometers heeft overschreden! De fabrikant heeft aangegeven dit feit te willen vieren op Cycle Vision. Houd de site in de gaten voor de invulling van het feest!!

Redactie

Comments (4)

lighans

Ik ben al een tijdje bezig om het aantal velomobielen in Nederland duidelijk te krijgen. Het leuke is dat ik veel hulp krijg van bedrijven en velomobilisten, zelfs uit Denemarken....

Velomobiel.nl heeft op dit moment denk ik de meeste velomobielen gemaakt ter wereld, in ieder geval rijden er van dit merk de meeste rond in NL. Daarmee is de Alleweder dit jaar van zijn "troon" gestoten.

Je kan het overzicht hier zien: http://questeen.wordpress.com/2011/01/30/vm-in-nederland/

Mocht je aanvullingen hebben kan dat via mail, dit bericht, of het liefst via een commentaar van de blogpost. Alvast bedankt!

lighans, 02 Feb 2011 16:25

dbaron

Gefeliciteerd!

Dit is tevens het einde van de ranzig hoge 2e hands prijzen neem ik aan?

dbaron, 03 Feb 2011 12:11

MaartenSneep

Als je met een maand tot zes weken een gloednieuwe fiets kan kopen, dan zou dat de tweedehands prijzen weer moeten reduceren tot gezonde proporties. Dat zijn normale levertijden die je ook bij open ligfietsen ziet.

MaartenSneep, 03 Feb 2011 21:44

avatar

Met dbaron eens, die tweedehands prijzen sloegen nergens op. Niet dat ik van plan ben om nu zo'n dichte driewieler te gaan aanschaffen hoor, fietsen vind ik wel lekker op twee wielen en heerlijk fris buiten :) Mijn 10 jaar oude Rainbow Lyric doet het nog uitstekend.

Woefbeer, 28 Dec 2011 16:07

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net