Nederlands English Fran├žais Deutsch
Tools

Veel nieuwe modellen Flevobike in ontwikkeling

Published on 07 June 2010 19:35, edited on 07 June 2010 19:39 (2105 times viewed) 0Comments

veel verbeteringen aan het bestaande velomobiel model Versatile. En een pedalec en een driewieler op basis van de Greenmachine zijn in ontwikkelingsfase.

detail versatile kap glasvezel flevobike

De kap in detail met de koplampen en uitsparingen voor knipperlichten

Flevobike liet op Cycle Vision een mooie nieuwe kap zien voor hun velomobiel model Versatile die van glasvezel wordt gemaakt. De nieuwe kap zorgt voor een mooie sluiting en er is een rubber ontwikkeld die ervoor zorgt dat het naadloos op de onderste kuipdeel aansluit. Er worden nog volop nieuwe wijzigingen in het model aangebracht om de fiets sneller en beter te assembleren. De aanpassing aan de kap valt meteen op. De uitsparingen laten verschillende vormen van verlichting toe.
Verder hoorden we geruchten van paar nieuwe modellen die zijn gebaseerd op de tweewielige Greenmachine ligfiets. Er is namelijk een kans dat de studie van de driewieler gebaseerd op het ontwerp daadwerkelijk in productie komt. Zie voor meer informatie het bericht uit 2007.
Het idee is dat de fiets een mix wordt van een velomobiel en een open driewieler. Een stukje stroomlijn en regenkap zullen ervoor zorgen dat de rijder beschermd wordt tegen regen en wind.
Naast voorgaand nieuws ging het gerucht van het integreren van electro ondersteuning op de Greenmachine. Op de beurs was het prototype niet te zien, maar het schijnt er wel te zijn. De inbouw gaat zoals altijd bij Flevobike op een inventieve manier gebeuren. De inbouw wordt gebaseerd op het Flyer systeem. Om de electro motor goed te kunnen plaatsen moest hij omgekeerd worden gebruikt. De wijze van inbouw laat het toe dat gebruikers in landen die dat toestaan eenvoudig de begrenzing tot 25 kilometer per uur kunnen verwijderen.

Redactie

Comments (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
More info
Subscribe and unsubscribe