Nederlands English Français Deutsch
Tools 0Reviews

3, 4, 5 okt: HERFSTTREFFEN IV

Created on 31 March 2010 20:19 by quesjer

Anders, Friday 03 October 2003.

Laatste bericht voor alle deelnemers:

Ondanks de weersverwachtingen is het aantal opgaven nauwelijks afgenomen, ik ga er dus vanuit dat we met zo'n 50 mensen elkaar ontmoeten komend weekend!! Via email is Paulus niet meer bereikbaar, wel via 06-20577559.

De vierde editie van het herfsttreffen. Op dit moment (29 sept.) zijn er al ruim 50 inschrijvingen.

Locatie is camping De Woensberg te Huizen op de grens met Blaricum. We staan op "De Meentkamp" waar we ook vorig jaar stonden. Een zeer grote tent staat tot onze beschikking, groot genoeg om ons en alle fietsen te herbergen. Dus regen zal ons niet deren.
Een mooie plaats op nivo: van welke kant je ook komt, er moet eerst een kort maar stevig klimmetje worden gemaakt om de camping te bereiken. Opgave wordt op prijs gesteld, want stelt elkaar in staat om samenfietsen mogelijk te maken. Dat is mogelijk via de link http://www.ligfiets.net/herfst/

!!!Let op!!!
persoonsgegevens van deelnemers zijn aldaar alleen zichtbaar als je bent ingelogd.

Het is mogelijk om vrijdag al te arriveren. De ruimte is dan al ter onzer beschikking. Degene die hier 't vroegst komt kan de sleutel afhalen aan de receptie.
Kosten: Euro 6.00 per persoon per nacht. Deelnemers vinden een mooie camping met een vast onderkomen en natuurlijk een leuk stel ligfietsers/sters. Verder is er vooraf niets georganiseerd. Het is mogelijk om trekkershutten te huren. reserveren bij de camping. (Meld dat je voor het ligfietsentreffen komt, dan kun je vlak bij komen te staan. Onkosten zijn 5 euro reservering plus 30 euro per 4-persoonshut per nacht)

Zie ook: http://www.ligfiets.net/herfst/

More info at Paulus den Boer


Show larger map

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Register

Registration is currently not possible.

Reviews (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
More info
Subscribe and unsubscribe