Nederlands English Français Deutsch
Tools 0Reviews

Nieuwjaarstocht Plat Zwolsch met soepmaaltijd

Created on 31 March 2010 20:19 by quesjer

Toertocht, Sunday 19 January 2003.

Hoe na een vlekkeloze tocht alles perfect in de soep loopt!!

19 januari 2003 wordt de vierde keer op rij dat deze tocht, inmiddels mogen we al van een traditie spreken, wordt verreden. Wederom vanuit Het Middelblok, de tocht zal plm. 40 a 50 kilometer zijn, er wordt rustig aan gereden, en na afloop van de tocht zal er een groot gezamenlijk soepbuffet staan te wachten, met naar het zich laat aanzien een diverse keus aan (winter) Soepen en diverse soorten brood om dit te begeleiden. Daarnaast zullen er ook diverse dranken te vinden zijn. Een dessert sluit de dag af.

De tocht vertrekt om 12.00 uur. Halverwege een koek-en-zopie. Terugkomst 15.00 waarna een video-ligfiets-compilatie getoond zal worden. We willen de maaltijd aan laten vangen om 16.30 uur zodat je ook nog bijtijds terug kunt reizen als je van wat verder komt. Verder is het mogelijk om een dag eerder te arriveren en gebruik te maken van een der CWZ-logeerkamers* alhier (1 euro p.p.p.n. incl douche) Traditiegetrouw verwachten we weer gasten uit Noord-Holland, die de reis per fiets hebben gemaakt.

In verband met de organisatie van de maaltijd vragen we om je tevoren op te geven. Dat kan telefonisch (038-4536945 / 06 20577559 )of per email op paulus@ligfiets.net Er zal een bescheiden bijdrage gevraagd worden voor de tocht en voor de maaltijd. Het beginpunt is gelijk aan het eindpunt. Een goede routebeschrijving wordt je op verzoek toegestuurd.

De laatste informatie zal steeds te vinden zijn op Ligfietsplaza bij Agenda.

* Vandaag zijn we weer te gast in de gemeenschapsruimte van het Centraal Wonen-project "Het Middelblok" te Zwolle. Daarbij zijn drie logeerkamers met douche, twee 2-p-kamers, en een 1-p-kamer. 1 kamer en een douche/toilet is geschikt voor minder-validen, de ruimte is gelijkvloers en drempelvrij.

More info at Paulus den Boer


Show larger map

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Register

Registration is currently not possible.

Reviews (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net