Nederlands English Français Deutsch
Tools 3Reviews

Nostalgieweekend Texel

Created on 08 June 2018 17:12 by TeJayLigFts , edited on 30 June 2018 19:46 by TeJayLigFts

Anders, Friday 31 August 2018.

Jarenlang waren er op Texel wedstrijden, NK tijdrijden, die helaas niet meer plaatsvinden. Net als vorig jaar willen we toch nog eens genieten van Texel.

Iedereen komt op eigen gelegenheid, vrijdag, naar de boerderijcamping ‘de Vrije Vogel’ (zelf reserveren) bij Oudeschild. We gaan daar gezamenlijk wat, toeristische, rondjes rijden, en wat al niet meer.

More info at Theo

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Register

To register, you should be logged in.

Reviews (3)

Eupeodes

De huidige status van het parcours is dat het hele stuk van de IJzeren Kaap (hoek Oostkaap/Lancasterdijk) tot het keerpunt volledig (zowel buitendijks als binnendijks) is afgesloten. Zelfs als voetganger kom je de dijk niet meer op. Dus dat er dit jaar weer geen NK is valt wat mij betreft te begrijpen.
En voor wat betreft rondjes rijden, ik raad aan weg te blijven uit het gebied tussen de Postweg en de dijk, met als zuidelijke begrenzing zo ongeveer de oosterenderweg/Zaandammerdijk. Door de toch wel vele wegafsluitingen zijn er vrijwel enkel nog rechte smalle wegen over waar helaas vrij hard wordt gereden door automobilisten. En de smalle fietspaden is het natuurlijk druk met fietsers. En alle buitendijkse routes zijn afgesloten wegens werkzaamheden.

Eupeodes, 29 Aug 2018 21:30, modified at 29 Aug 2018 21:36

avatar

Bedankt Marten voir deze update. Ik zal mijn aanrijdroute voor de camping even onder de loep nemen met deze info. Kom je nog even gezellig langs?

Belle, 30 Aug 2018 07:25, modified at 30 Aug 2018 07:27

Eupeodes

Misschien rij ik vandaag of morgen nog wel even langs, als ik besluit morgen te komen probeer ik misschien ook wel een andere ligfietster mee te nemen. Is natuurlijk alleen nog de vraag wanneer jullie op de camping zijn en wanneer jullie daar niet zijn.

Eupeodes, 31 Aug 2018 09:10

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net