Nederlands English Français Deutsch
Tools 0Reviews

Cycle-Vision Vrijwilligers

Created on 13 May 2017 15:45 by wakkermans , edited on 18 June 2017 06:07 by wakkermans

Wedstrijd, Friday 23 June 2017.

We zijn blij met de vele aanmeldingen voor vrijwilligers. De registratie is nu gesloten. mail ons voor afmelding of vragen.

CycleVision heeft tientallen vrijwilligers nodig om de wedstrijdrijders veilig te laten rijden, en de zomertreffen activiteiten in goede banen te leiden. Meld hier jezelf en eventueel ook familieleden en vrienden aan om te komen helpen. Elke vrijwilliger ontvangt het felbegeerde CycleVision CREW T-shirt, en daarnaast koffie, thee en broodjes tijdens de werkzaamheden.

Dit jaar introduceert CycleVision ook het concept 'Gastheer/vrouw'. Een gastheer/vrouw is een ligfietser met enige kennis van zaken, die nieuwkomers helpt om zich thuis te voelen op het evenement. Als je je hieronder aanmeldt met je telefoonnummer, dan kun je ge-smst of ge-whatsappt worden door een aspirant ligfietser, en vervolgens spreken jullie samen een tijd af waarop je de bezoeker welkom heet op het evenement en vertelt over ligfietsen, de wedstrijden en de vereniging. Wij zorgen voor de koppeling met aspirant ligfietsers.

Zie ook: www.cyclevision.nl

More info at Cycle Vision comité

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Register

Registration is currently not possible.

Reviews (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net