Nederlands English Français Deutsch
Tools 3Reviews

Tandemtocht door 't land van Altena

Created on 03 June 2013 11:41 by monique

Toertocht, Dussen, Sunday 25 August 2013.

De jaarlijkse tandemtocht gaat door het land van Altena en wordt georganiseerd door Altena-bikes.

Meer info volgt z.s.m. Zet de datum alvast in je agenda!

Zie ook: http://www.vvvaltenabiesbosch.nl/

More info at Altena-bikes

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.Register

To register, you should be logged in.

Reviews (3)

avatar

Onderstaande mail ontving ik van Anton en ik ben zo vrij geweest deze hier te plaatsen.
Hoe meer zielen hoe meer vreugde, immers!
Groet Maartje

Beste Ligfiets-tandemfietsers !!

Na het succes van vorig jaar op de warmste dag van het jaar 2012 willen we ook dit jaar weer een mooie tocht maken; waarschijnlijk hebben we de warmste dag al wel gehad, maar een mooie, zonnige dag is ook goed.
Dit jaar heb ik toegezegd een tocht te zullen uitzetten en wel door het Land van Heusden en Altena, het gebied waar ik inmiddels al 40 jaar woon en werk.
Hoewel het vrijwel midden in Nederland ligt durf ik te veronderstellen dat heel veel fietsers het gebied niet of nauwelijks kennen en de laatste tijd wellicht alleen van die vervelende berichten rondom de mazelen epidemieën in het behoudende (bijbelse) deel van Nederland..... Ik kan jullie verzekeren, als je er fietst merk je er niets van.
Afin, op 25 augustus zou ik het leuk vinden als we met veel ligfietstandems een tochtje zouden kunnen maken door het gebied, een panne(n)koek eten b.v. in Woudrichem of Heusden en een mooie tocht zouden kunnen maken langs de (Bergsche)Maas, de (afgedamde) Maas en de Waal/Merwede. Alles bij elkaar zo'n 60km waarbij vooral het genoeglijk fietsen op onze (lig)tandems leidraad moet zijn.
Ik stel voor dat we vanaf 10.00 uur beginnen met koffie aan de Korn (adres per mail op te vragen), om 11.00 uur echt op pad zijn en bij terugkomst nog een glaasje kunnen drinken waarbij eenieder uiteraard is uitgenodigd.
Om een idee te krijgen wie mee gaat (ook voor de koffie), zou het fijn zijn als jullie dat mij even laat weten (en je aanmelden via dit agendapunt).

Hopelijk met velen, en groet, Anton Wiegers / Altena-bike info@altena-bike.nl

maartje, 18 Aug 2013 11:47

G

Puntje van aandacht wellicht: (tromgeroffel...):

De A27 is dit weekend dicht van Utrecht in de richting van Breda. Dus de brug bij Gorinchem ga nie lukke nie.

Ik heb er uren over nagedacht hoe ik moet uitleggen dat snelwegafsluitingen iets te zoeken hebben op een site van een ligfietsvereniging, maar dat ga ook nie lukke nie. Excuus voor het ongemak dan maar.

G, 20 Aug 2013 17:14

NoStress

Hier is mijn verslag van de fraaie en gezellige tocht. Helaas bleef de zon weg maar dat maakte ons niet uit. Want tandemen...is altijd plezier voor twee. :-) http://brandweerquest.blogspot.nl/2013/08/6e-tandemtocht-land-van-heusden-en.html

NoStress, 30 Aug 2013 07:43

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net