Nederlands English Français Deutsch
Tools 0Reviews

Goed op weg

Created on 02 August 2011 11:33 by JosSluijsmans , edited on 02 August 2011 11:42 by JosSluijsmans

Anders, Kelfkensbos, Nijmegen, Sunday 04 September 2011.

Op zondag 4 september 2011 maakt Nijmegen kennis met duurzame mobiliteit. Het Groene Hert organiseert de duurzame mobiliteitsmarkt 'Goed op Weg'. Het evenement vindt plaats op het Kelfkensbos in het centrum van Nijmegen. Daar staat het die dag vol met all

Ligfietsen, bakfietsen, fietskarren, elektrische fietsen, je ziet ze steeds meer en de keuze wordt steeds groter. Op de markt Goed op Weg is een groot aanbod aanwezig. Mensen kunnen er alles over navragen en een rondje rijden om te ervaren hoe het voelt en hoe stil de elektrische scooter in werkelijkheid is. Er is ook een verzameling auto's op schone brandstoffen om van heel dichtbij alles te weten te komen over de ontwikkelingen en mogelijkheden van dit snelgroeiende product. Naast het aanbod in duurzaam vervoer staan op de markt ondernemers en instanties die gebruik maken van deze innovatieve vervoermiddelen.
Op het moment van plaatsing van dit bericht is het nog niet zeker of de NVHPV zich ook zal presenteren tijdens Goed op weg.

Het Groene Hert, de winkel aan de Burchtstraat 126 in Nijmegen, promoot duurzaam leven en energiezuinig wonen. Met de markt breidt zij haar product uit met duurzame mobiliteit. In de winkel is het aanbod van de markt terug te vinden en kunnen mensen zich verder informeren en hun aankoop doen.

De markt is een vervolg op de fietsmarkt die de afgelopen jaren een succes was in Nijmegen. Het Groene Hert organiseert de markt in samenwerking met Fietsdiensten.nl.

Voor meer informatie over de markt en voor partijen die geïnteresseerd zijn in deelname, kijk op: http://www.hetgroenehertgoedopweg.nl

Zie ook: http://www.fietsdiensten.nl

More info at Jos Sluijsmans

Deelname aan alle activiteiten van de NVHPV geschiedt op eigen risico.



Register

To register, you should be logged in.

Reviews (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net