Ligfietsdag tourtocht Liggend Arnhem


Start: Zondag 28 maart 2010
Locatie:
Meer info: Darwin Manders
Website: http://liggendarnhem.webs.com/

Hallo Liggers!

Gezien de winter Nederland weer heeft verlaten en de lente is begonnen is het weer tijd om de ligfiets uit de garagge te halen! Want zondag 28 maart ’10 is het landelijke ligfietsdag in Nederland en tevens onze eerste toertocht als club, dus wil je kennis maken met ons dan is dit een mooie gelegenheid.

Het verzamelpunt voor de tocht is bij de Eubsebiuskerk (Arnhem centrum) en zullen rond 10 uur starten. De tocht zal als eindbesteming Nijmegen zijn waar we een bezoekje brengen aan het fietsmuseum ‘Velorama’ en zal om half 5 bij de Eubsebiuskerk weer eindingen.
De entreeprijs tot het Velorama bedraagt €5,- en is voor ieder voorzich net zoals eten&drinken, ik heb verzorgd dat we een rondleiding krijgen in het museum.

Even alles nog op een rijtje:
Vertrek: 10.00uur Eusebiuskerk Arnhem
Velorama: 12.30uur
Aankomst: 16.30uur Eusebiuskerk Arnhem

Tevens zou ik graag een verzoek willen doen aan de mensen die een digitale camera hebben om deze mee te nemen en op foto’s te maken van elkaar en de tocht, deze heb ik nodig om de website wat aan te kleden.

Niet geheel ombelangrijk:

- Kijk je ligfiets geheel voor de tocht even na of alles klopt en hoort te doen, het zou namelijk vervelend zijn als er onderweg iets gebeurd!

- Ik heb bandenplakspul, fietspomp en een klein EHBO setje bij me ingeval dat.

Mochten er nog vragen zijn of anders dan kun je me gewoon mailen!

Inschrijven

Registratie voor dit evenement is gesloten.

Reacties en verslagen

Er zijn nog geen reacties of verslagen van dit evenement.