Nederlands English Français Deutsch
Tools

Thijs Industrial Designs

| Manufacturer | Dealer | Accessory producer | Rental |

Producent van Thijs roeifietsen

Website:
http://www.rowingbike.com/
Email:
Address:
Koorkerkstraat 10
4331AW Middelburg

Telephone:
+31 (0)118 - 634 166
Fax:
+31 (0)118 - 612 511

Wij hanteren geen vaste openingstijden. Neem contact op via e-mail of bel even voor een afspraak.

Er is geen beter spiergebruik denkbaar om een rijwiel aan te drijven dan via een roeibeweging. Met dit als uitgangspunt is in 1986 het concept ontstaan van de THYS Roeifiets. Inmiddels is de roeifiets ontwikkeld tot de ultieme fitnessmachine, vol doordachte en nieuwe technologie.

Je voortbewegen op een roeifiets is de ultieme sport waarbij je nagenoeg alle spieren gebruikt. Zowel de benen als de armen worden gebruikt voor de aandrijving van deze bijzondere machine: terwijl je met je benen de pedalen van je af duwt, trek je met je armen het stuur naar je toe. Dit effectieve spiergebruik, in combinatie met een goede aerodynamica maakt de roeifiets een uitstekend fitnessapparaat en een efficiënt vervoermiddel.

Wilt u eens kennismaken met de roeifiets? Dat kan: maak een afspraak voor een proefrit in Middelburg en ervaar aan den lijve hoe plezierig en sportief het roetsen is.

Brands and products

Thys ID

  • 222 Revolver roeifiets

    9Experiences

    Roeifiets voorzien van ketttingloze 'snek'-aandrijving. Er is geen beter spiergebruik denkbaar om een rijwiel aan te drijven dan via een roeibeweg…

  • 209 Carbon roeifiets

    2Experiences

    Het model van de 209 lijkt veel op de 222, maar is iets korter en compacter geworden en de zitting is een aantal centimeters lager. De gewichtsverde…

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net