Oliebollentocht 2017

Gepubliceerd op

Ook benieuwd naar de aflevering van dit jaar? Lees verder




De jaarlijkse traditie van de oliebollentocht vindt dit jaar plaats in Rotterdam, en wel op donderdag 28 december. Om elf uur start de rit van ongeveer 60 km vanaf het startpunt, Routiers Distripark Eemhaven, Willem Barentszstraat 1 te Rotterdam.

Halverwege de tocht zal er gepauzeerd worden met koffie/thee en appelgebak. Aan het einde van de tocht, op het punt vanaf waar we gestart zijn, worden de traditionele erwtensoep en oliebollen geserveerd.

Rotterdam wil Fietsstad van 2018 worden, en daar maakt deze velomobiel(op-)tocht, ter promotie, deel van uit.

De route is ook al bekend: de .gpx-versie en de .gdb-versie. Voor het geval het nodig is, zal er ook een ‘sneeuw- en ijsroute’ klaar liggen.

Het zal weer een opmerkelijk spektakel worden voor de inwoners van Rotterdam en omgeving, dus kom met zijn velen!

De links naar de gps bestanden: in gpx en
garmin gdb bestand

Reacties

jack op zo 10 dec 2017 om 11:22

Ik las ook nog een fantastisch mooi verhaal als voorbeschouwing op deze tocht https://atrikecalledquest.blogspot.nl/2017/12/oliebollen-voorpret.html
Een tip om te lezen!! Zoals het karakter van deze tocht betaamt een strijd van hoogtepunten en dieptepunten. Met ontbering en mooie momenten. Een goed beeld wat je als deelnemer kunt gaan verwachten.

TeJayLigFts op za 16 dec 2017 om 13:55

Voor diegene die het gpx-bestand willen downloaden:
klik op de 'in gpx' met de rechtermuisknop, en sla dit op, op een voor jou te vinden plek op je harddrive.
Zoek dit bestand op, en als je op deze weer klikt met de rechtermuisknop, en je hebt Basecamp-software op je pc staan, dan kan je deze inladen in Basecamp (van Garmin). Vanuit Basecamp is het te uploaden naar je Garmin apparatuur.
Succes!

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.