Paastreffen, ditjes en datjes

Gepubliceerd op

Over vergeten dingen

VERZOEK

Op het Paastreffen hebben een aantal mensen (helaas weet ik, Rob, niet meer wie) gezegd: 'Ik wil wel helpen met het zoeken naar een andere locatie voor het Paastreffen van volgend jaar'. Wil je nog steeds helpen stuur dan even een mail naar KaToCo. Dan stuur ik je de checklist waar we op letten bij het uitzoeken van een locatie.

Namens de KaToCo alvast bedankt.

ACHTERGEBLEVEN




Ook voor deze spullen kan contact opgenomen worden met de KaToCo.

Kopfoto van Bas.

Reacties

quest278 op za 22 apr 2017 om 11:40

Is een combinatie van Het Paas treffen en het Rondje Texel 2018 een optie



Matthijs leegwater

NoStress op ma 24 apr 2017 om 23:58

Voor mij was dat al een keus. Ware het niet dat ik voor het eerst di jaar geen vrij meer heb op goede vrijdag. Helaas jammer.
Verder moet een paastreffenlokatie aan meer criteria voldoen.
Vorig jaar was mijn solo overnachting op Texel te doen na de 'omloop'. Een geschikte groepskamping was het niet. Te grootschalig en te duur. De bekende Vroege vogel bij Oudenschild is geweldig maar kan niet zoveel gasten aan. We zouden ook te veel overlast zijn voor medekampeerders. Het is een SVR camping.
Mijn 'aanloop overnachting' in Oostwoud is erg leuk en mooi. Maar ook dit is geen groepskamping.
Mij speelt nog Annapalowna door het hoofd. Van het roeifietstreffen een paar jaar geleden. Deze als Paastreffenkamping en rondje Texel als programmapunt voor op zaterdag of 1e paasdag? Dan breekt wel de traditie van goede vrijdag.

wakkermans op di 25 apr 2017 om 14:06

Voor het paastreffen 2018 hebben we een aantal alternatieven voor 'Woudenberg' op het oog, maar we denken daarbij niet aan locaties die voor iedereen ver fietsen zijn. Komende week bezoeken we plekken rondom de Veluwe. Met de splitsing in drie tochten hopen we dat het voor zowel snellere als langzamere rijders aantrekkelijker wordt om mee te doen. Voor het herfsttreffen 2017 maakt een locatie nabij Nijmegen een goede kans. Wordt vervolgd. Wie heeft eigenlijk bedacht dat het Rondje Texel ook rond Pasen moet vallen? Het is al een tijdje geleden dat het op het Paastreffen zo druk werd dat inschrijvingen beperkt moesten worden.

TeJayLigFts op wo 26 apr 2017 om 20:32

Rondje Texel wordt op Goede Vrijdag verreden. Op een of andere christelijke manier vast verbonden met Pasen. ;)
Evenals carnaval, Hemelvaartsdag, luilak (!), Pinksteren en Witte Donderdag (plus nog een paar).

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.