Uurrecord aanval

Gepubliceerd op

Normaliter is een uurrecord poging op zichzelf niet echt nieuwswaardig. Maar uiteraard bestaat voor elke regel wel een uitzondering. Zoals in dit geval waarin een aankondiging op Droplimits een aantal leuke elementen bevat.

Zo wordt de poging ondernomen door Matthias Koening die wijzelf wel inschatten als een zeer serieuze kanshebber. Verder wordt de poging niet individueel gedaan maar zijn er twee pogingen achter elkaar. Verder staat er in het bericht wel een belangrijk puntje. Dit soort pogingen worden door de rijders gedaan op persoonlijke titel met investering van heel veel trainingstijd en op eigen kosten. Het artikel maakt een suggestie waardoor je de poging waar uiteraard ook kosten aan verbonden zijn een kleine bijdrage kunt geven! Dat vinden wij een heel leuk idee en goede geste.

Succes gewenst alvast!

Reacties

Nyh op vr 16 sep 2016 om 11:05

Ik ben benieuwd. Met twee rijden kan net dat kleine beetje extra geven voor een nieuw record. Ik heb het ook met Thomas Schott gehad: eerst reed hij mijn uurrecord aan diggelen en een uur later had ik het record weer terug.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.