Challenge 28 inch

Gepubliceerd op

Op de site van Elan staan eerste foto's van een mogelijk nieuw Challenge model.

Volgens de site elan.cc onder "Exclusieve foto's van Challenge" staan spy pics van een nieuw model met 2x 28 inch. Verdere details zijn nog niet bekend, maar zodra naam, foto's en andere gegevens naar buiten komen zullen we dat uiteraard melden.

Reacties

NoStress op zo 18 mrt 2012 om 11:51

http://www.ligfietsshop.nl/ had al een scoop een tijdje geleden via twitter. Het beloofde plaatje was helaas een tekening http://yfrog.com/oev4hpqj
Er was een een uitnodiging bij zondag 25 maart naar de ligfietsopstapdag in Dronten te komen. Hij zou daar live te zien zijn.
Een beetje een Furai met 28 inch wielen? http://www.ligfietsshop.nl/nl/assortiment/challenge/furai.html

Maten: zithoek 27 grd zithoogte 55cm brackethoogte 81 cm wielbasis 120 volgens opgave van challenge. Let op de lage lighoek voor vlotte rijders en toch hoge wielen. Vering=Comfortabel dus ook weer geen lichtgewicht racer of klimmer. Misschien om met je rechtop racefietsmaten in een peleton op zondagmorgen er op uit te trekken?
Het is dus een nieuw model. Anders dan die vorig jaar gepresenteerd en getest werd in Ligfiets& door Gerold.

MaartenSneep op ma 19 mrt 2012 om 08:58

Theo, kan je die laatste opmerking uitleggen? Het enige model dat ik met bij deze opmerking kan voorstellen is de Baron Highracer. Dat is zeker ook een nieuw model. Of natuurlijk de Rapto Mid-Racer, maar die is zeker nieuw. Verklaar U nader.

HansJ. op ma 19 mrt 2012 om 14:29

Lijkt wel héél erg op de M5 CHR Carbon High Racer.

http://www.ligfiets.net/advertisement/12476/m5-chr-carbon-high-racer-nieuw.html

MaartenSneep op ma 19 mrt 2012 om 19:24

De materiaal-keuze is wel erg anders, alu of carbon maakt wel uit. Ook is de M5 voorzien van een niet-ronde doorsnede, de challenge is dat denk ik wel. Qua rij-eigenschappen kan je in elk geval niet op een plaatje vertrouwen.

HansJ. op di 20 mrt 2012 om 19:21

Ja, dat is natuurlijk ook zo. Dacht eigenlijk dat het een opzetje voor een 1-aprilgrap was.
Maar bij nader inzien is oa aan de achterbrug en pads ook duidelijk te zien dat het een Challenge fiets is. Hij ziet er iig heel snel uit. Mooie lijn.

Als je een reactie op dit bericht wilt plaatsen, moet je eerst inloggen of registreren.