Nederlands English Français Deutsch
Tools 2Reviews

Elfwegentocht Parade

Created on 08 January 2018 10:35 by Elfwegentocht

Toertocht, friesland, Saturday 14 July 2018.

Wereldrecord in Friesland: de grootste parade van duurzame voertuigen ooit. Doe mee, en maak van Friesland wereldnieuws!

Op de weg én in het water!

Alle fossielvrije voertuigen kunnen meedoen, op de weg én in het water: elektrische boten, auto’s en motoren, Tesla’s en Hesla’s, auto’s op blauwe diesel, kano’s, vrachtwagens op waterstof, bussen op groen gas, Segways, fietsen, scootmobiels, skelters en natuurlijk héél veel ligfietsen.

Van Drachten naar Leeuwarden

Rijkswaterstaat sluit maar liefst 13,5 km snelweg af voor de Parade. Én de naastgelegen vaart! Ruimte dus voor duizenden fietsers, steppers, auto’s, zonneboten, bussen, vrachtwagens en wat je maar kan bedenken. De tocht start in de ochtend op de N31 en eindigt met een groot feest in Leeuwarden.

Iedereen kan meedoen

Van jong tot oud, met of zonder rijbewijs, van basis- tot hogeschool en van voetbalclub tot energiecoöperatie: de hele mienskip kan meedoen!

Zie ook: www.elfwegentocht.nl/recordpoging

More info at Hanneke van OrmondtRegister

To register, you should be logged in.

Reviews (2)

cees

Goeiedag, ik heb mij al een tijdje geleden ingeschreven voor deze tocht. En heb geen idee hoeveel velomobielen en ligfietsen er mee doen.. Lijkt mij leuk om met zijn alle te ergens te overnachten / verzamelen om vanaf daar naar de elfwegentocht te gaan

cees, 16 Apr 2018 10:19

m66roepers

Ik heb nu ingeschreven via de elfwegentochtwebsite en hier. Daarna vroeg ik mij af of dat handig was. Misschien wordt ik nu ook via ligfiets.net ingeschreven.

Marco Roepers, 13 May 2018 22:22

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
More info
Subscribe and unsubscribe