Nederlands English Français Deutsch
Tools 0Reviews

Herfsttreffen XVIII

Created on 18 April 2017 17:27 by wakkermans , edited on 19 May 2017 04:56 by wakkermans

Treffen, Beers, bij Nijmegen, Friday 06 October 2017.

De KaToCo is weer op sterkte en dankzij hulp van diverse kanten kunnen we goed nieuws melden. Roef Veerman is aan slag gegaan om een locatie te vinden in de omgeving van Nijmegen, en dat is gelukt. Van 6-8 oktober strijken wij neer bij De Tienmorgen in Beers, 15 km onder Nijmegen.

Het is een prachtige landelijke locatie op het terrein van een zorgboerderij. We gaan weer lekker toeren, met voor gezinnen/kinderen een uitje naar avonturenbos Stekkenberg, als ze tenminste weg te slaan zijn uit de kinderboerderij en speeltuin bij de accomodatie.

Voor de volwassenen komt Sjors van Duren op zaterdagavond een lezing geven, hij is de locale trekker van het fietscongres Velo-City dat deze zomer in Nijmegen wordt gehouden (13-16 June, 2017), en zal vertellen wat er op dit groots opgezette symposium van de European Cyclists' Federation ter tafel is gekomen.

Het herfsttreffen is een evenement waarop alle leden van de NVHPV van harte welkom zijn. Je slaapt naar keuze binnen in een slaapzaal of buiten in je eigen tentje. Doe mee en draag bij aan de gezelligheid!

More info at KaToCo


Show larger mapRegister

Registration is currently not possible.

Reviews (0)

Ligfiets.net 2.0

Content website

E: redactie@ligfiets.net

Technique website

E: webmaster@ligfiets.net

NVHPV

E: nvhpv@ligfiets.net
T: +31 172 23 34 52
KvK: 40259675
More info
Subscribe and unsubscribe